TERMENI SI CONDITII

Firma SC NEDAVI COM SRL, cu sediul in Strada Greierului Nr. 28, Localitatea Oradea, Judetul Bihor, cu capital social 2400 lei. Inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J05/4358/1994, avand Codul Unic de Inregistrare RO 6655363. Si urmatorul cont bancar: RO74 RZBR 0000 0600 1129 9076 la Raiffeisen Bank Oradea.  In calitate de autor, proprietar, administrator al www.westechsolar.ro, respecta caracterul privat. Si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private. SC NEDAVI COM SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos. Datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
– dreptul la informare (art.12)
– dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
– dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
– dreptul de opozitie (art.15);
– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
– dreptul de a se adresa justitiei (art.18).
Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC NEDAVI COM SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor
Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC NEDAVI COM SRL pentru  confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si pentru realizarea de rapoarte statistice. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC NEDAVI COM SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC NEDAVI COM SRL.

SC NEDAVI COM SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra la adresa Str. Greierului nr 28, Oradea, Jud. Bihor, se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC NEDAVI COM SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SC NEDAVI COM SRL si ale site-ului www.westechsolar.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii. Atunci cind SC NEDAVI COM SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal
Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.westechsolar.ro implica efectuarea de comenzi on-line pe site-ul www.westechsolar.ro si necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv a datelor cu caracter personal. Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.westechsolar.ro in urmatoarele scopuri Termeni și condiții
– facturarea produselor si a serviciilor comandate de dumneavoastra
– asigurarea livrarii produselor si serviciilor comandate
– intocmirea certificatelor si asigurarea garantiilor.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite institutiilor abilitate fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele.

Ridicarea produselor de la sediu
Ridicarea produselor se face personal de catre client de la sediul NEDAVI COM SRL din strada Greierului Nr. 28, localitatea Oradea, judetul Bihor. Programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 9:00-17:00. Vizita clientului la sediu se face fara o programare prealabila. Achitarea produselor se poate face cu numerar sau prin transfer bancar. In cazul achitarii prin transfer bancar clientul poate ridica produsele numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Factura se poate achita si cu cardul bancar la fediul firmei noastre. Avantajele ridicarii comenzii de la sediul consta in faptul ca nu se percep taxe suplimentare, preturile produselor fiind cele afisate pe site. Clientul are dreptul si posibilitatea sa testeze produsul inainte de a-l cumpara.

Garantia produselor
NEDAVI COM SRL, garanteaza integritatea produselor comandate de pe site inclusiv pe timpul transportului si pana in momentul livrarii la adresa precizata de d-voastra. Produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, garantia produselor este cuprinsa intre 1 an si 2 ani. Produsele defecte, in garantie sau post-garantie, se inlocuiesc sau se repara, dupa caz, in conformitate cu politica de service a Producatorilor si respectand legislatia in vigoare. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie si curge din momentul sesizarii vanzatorului sau al unitatii service pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si al notificarii in scris in vederea ridicarii produsului sau predarii efective a produsului catre consumator. Termeni și condiții

Dispozitii finale
NEDAVI COM SRL, are dreptul de a modifica aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site. Orice litigiu aparut intre clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, puteti lua legatura cu noi. Mai exact cu persoana de contact responsabila cu rezolvarea problemelor, office@nedavi-solar.ro, Tel: 0757026503, In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea plingerii pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.