MODALITATI  DE  PLATA

NUMERAR: Daca doriti ridicarea comenzii de la sediul nostru aveti posibilitatea sa o achitati in numerar in baza bonului fiscal (persoane fizice), respectiv chitantei / facturii fiscale (persoane juridice). Pentru persoanele juridice, limita maxima de plata numerar este 5.000 RON pe zi.

CARD: Aceasta optiune poate fi folosita doar la sediul firmei in biroul oferte/vanzari. Cum plătesc

RAMBURS:   Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii. Achitarea numerar la primirea produselor implica un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat si are o taxa financiara in functie de firma de curierat si care poate selecta in momentul comenzii online. Rambursul este taxa financiara perceputa de curier pentru efectuarea acestui serviciu. Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat. Pentru persoanele juridice limita de plata este de 5.000 RON pe zi.

TRANSFER BANCA:  Plata se face in baza facturii proforme emise de catre SC NEDAVI COM SRL, dupa confirmarea disponibilitatii produselor,  prin a sumei  prezente pe factura proforma. Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforme. Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul respectivei Persoane Juridice. Cum plătesc

NEDAVI COM SRL
RO6650363,  J05/4358/1994

Str. Greierului Nr. 28
Loc. Oradea Jud. Bihor
Banca: Raiffeisen Bank Oradea
Cont Lei: RO74RZBR0000060011299076 

PESTE 20 ANI DE ACTIVITATE SI MII DE CLIENTI MULTUMITI !